Vi arbeider for tiden med en transformering av Storgata 30-32. Det som tidligere var et handelshus omformes nå til kontorfellesskapet Friends!

På Friends kan din bedrift bli en del av et inspirerende og fremoverlent miljø. I nyoppussede lokaler over to etasjer kan du konsentrere deg om å skape og drive bedriften. Vi driver kontoret og tilpasser løsningen til ditt behov. Vi skaper også en sosial arena og tilrettelegger for forretningsmuligheter på tvers av medlemmer.

På Friends finner du kontorer, loungeområder og et stort utvalg av møterom. Fellesområdene har varierte sittegrupper og soner for de uformelle samtalene. Fellesarealer og møterom er fullt møblert med alt nødvendig utstyr og digitale løsninger. Det er kopi/print rom, kaffe- og drikkestasjoner og en cafè med skreddersydd tilbud for medlemmer.

Vil du vite mer om Friends kan du klikke deg inn på www.friendsatwork.no. Har du lyst til å følge utviklingsprosessen nærmere kan du like Friends på Facebook eller Instagram.

Friends at work

Friends åpner høsten 2019