Folksom

 

FOLKSOM er en av de 5 nominerte til Næringsprisen 2019.

Tønsberg Næringsforening, Tønsberglivet og Tønsbergs Blad skal i år igjen dele ut næringslivets pris til en bedrift i Tønsberg-regionen – det vil si en bedrift fra enten Tønsberg, Færder eller Re kommune.

Poenget med prisen er å synliggjøre det gode næringslivet i regionen vår.

Her er juryens begrunnelse for nominasjonen:

Eiendomsutviklingsselskapet Folksom er en ledende stedsutvikler i Oslofjordregionen, og har hovedkontor i Tønsberg. Administrerende direktør Pål Egeland. brenner for stedsutvikling, er ekte Tønsberg-patriot og ønsker å skape gode prosjekter i byen han er så glad i. Selskapet har eksistert siden 1992, den gangen etablert med navnet Tunsberghus AS. I dag er Folksom arbeidsplass for elleve personer, og selskapet omsetter for 260 millioner kroner.

Vinneren avlsøres på Næringsforeningens julebord 5. desember.
Frem til 1. desember kan du stemme på din favoritt.

Stem på din favoritt her