Unikt og flott håndverk laget av Smiløkka

Ved vårt boligprosjekt med 28 nye leiligheter i Rolv Wesenlunds vei 9 i Horten, er det en 350 m² stor felles takterrasse som skulle møbleres. Her ønsket vi å dele opp området i ulike soner for dyrking, lounge- og spiseområde for beboerne.

Vi kom i prat med Geir Aasen i Smiløkka etter et foredrag, og merket fort at dette var en spennende og aktuell samarbeidspartner for oss, sier Pål Egeland, Adm. Direktør i Folksom.

Smiløkka Arena AS er en produksjonsbedrift og tiltaksarrangør for NAV med en visjon om å skape bedre muligheter for alle. De tilbyr produkter og tjenester innenfor blant annet snekkerfaget, søm og tekstil og pakke og montering.

Les mer om Smiløkka

Etter å ha blitt litt kjent og vi har sett hvor god kvalitet produktene deres har, var det et naturlig valg for oss at Smiløkka fikk oppdraget med å bygge dyrkekasser, blomsterkasser for soneinndeling og lekestue og møbler for lekeområdet på bakkeplan her i Rolv Wesenlunds Vei 9, fortsetter Ingmar, Utviklingssjef i Folksom.

Geir Aasen, leder for produksjon, marked og HMS hos Smiløkka, forteller at han er veldig stolt og takknemlig for samarbeidet. Vi er opptatt av å ha et tett samarbeid med våre kunder og ha en god dialog underveis. Denne type oppdrag gir oss god forutsigbarhet og mulighet til å planlegge slik at vi kan gi gode oppgaver til alle her hos oss. Dette bidrar til å skape mestringsfølelse og stolthet i arbeidet vi gjør.

Vår produksjonskapasitet varierer ut ifra hvor mange som er på jobb. Vi ønsker at kunden vår skal få vite hvordan vi ligger an, og er opptatt av å informere fortløpende om status. Det er viktig for oss at vi klarer å legge til rette for høy grad av mestring, stolthet og eierskap i prosjektene vi sier ja til. Også er det jo veldig gøy å få nye utfordringer med å lage produkter som er helt nye for oss, som for eksempel utekjøkkenet og lekestuen, fortsetter han.

Kreativitet og kvalitet

Lekestuen er det Mathias som har fått ansvaret for å bygge. Han har utdanning innen snekkerfaget og er en dyktig håndverker, det ser man på kvaliteten på byggeriet. Mathias er opptatt av detaljer og er nøyaktig i utførelsen. Han er god på å se barnas behov og tilpasser utformingen for å legge til rette for kreativ lek og moro.

Dette prosjektet har gitt oss mulighet til å ha utfordrende oppgaver hver dag på jobb. Dette handler om så mye mer enn bare fine blomsterkasser, det betyr så mye for så mange.

skisse lekestue rw9 Smiløkka
Smiløkka Mathias
Vi gleder oss til videre samarbeid

Vi er veldig stolte av og glad for denne muligheten. Dere har vi lyst til å leke mer med, og vi gleder oss til videre samarbeid i nye prosjekter, avslutter Geir.

Denne uken starter vi overlevering av leilighetene, og alle produkter leveres hit til Rolv Wesenlunds vei 9. Vi ser frem til å se det ferdige resultatet, og takker for et veldig godt og hyggelig samarbeid så langt, avslutter Ingmar.

Les mer om Rolv Wesenlunds vei 9

Det skal bygges over 90 blomsterkasser til dette prosjektet. Her er Kevin i full gang med å snekre. 

Alle blomsterkassene blir levert ferdig med duk på innsiden. Fredrik jobber med monteringen av disse.