Horten Handelspark

Horten Handelspark er et veletablert handelsområde med en rekke solide leietakere og kjente aktører som Møller Bil, Maxbo,  Jysk, Power, m. fler. Sentral plassering ved innfartsåren til Horten og med god parkeringsdekning på området.

Eiendommene er regulert til formål industri, lager og forretning. Handelsparken utgjør totalt 23.000 kvm med utleie til forretninger og kontorer innenfor hus, hjem, hage og helse. Tomtearealet er ca. 70 daa og det er utviklingspotensial for ytterligere 10-15.000 kvm.

Leietakere

Møller Bil, Power, Trimhuset, Møbelringen, Maxbo, Hageland, Horten Legesenter, Trimveien Legesenter, Horten Tannlegesenter, Dags Marked, Jysk, Fargerike, Nemus.

Kontaktperson

Folksom_ansatt_Tor_Anders_Skjold
Tor Anders Skjold
Eiendomssjef
90 98 63 74

Fakta

Adresse

Trimveien 41 D, 3188 Horten
Gnr 24, bnr 26 og gnr 21, bnr 183 i Horten Kommune

Areal

20.000 kvm

Leietakere

15 stk

P-plasser

400 stk

hortenhandelspark.no

Andre eiendommerSe alle

Rolv Wesenlunds vei

Boligprosjekt beliggende i Indre havneby i Horten. Området er under utvikling og  blir en ny og attraktiv bydel med boliger, parkområder, brygger, badeplasser og lekeplasser.

Les mer

Bekkeveien

Eiendommene Bekkeveien 200 – 204 er sentralt plassert langs Melsomvikveien midt i tettstedet Vear. Eiendommen er i dag regulert til industri.

Les mer

Tolvsrød torg

Nye Tolvsrød Torg skal bli en levende møteplass for nærområdet. Eksisterende tilbud skal reorganiseres og utvides for å skape en nær og engasjerende landsby.

Les mer