Rolv Wesenlunds vei 9

Lev midt i havnebyen – vær midt i mulighetene

Rolv Wesenlunds vei 9 vil ligge midt i den nye havnebyen i Horten. Her skal vi bygge et borettslag med 28 gode og moderne leiligheter, trivelige uterom og en felles takterrasse til glede, inspirasjon og nytte for alle beboerne. Leilighetene varierer i størrelse fra 33m² til 154m² BRA.

Gode dager i gode leiligheter

Det blir to bygg med henholdsvis seks og tre etasjer. Av de to byggene vil det bli ett nybygg og ett bygg som er en ombygging av eksisterende bygg. I det høyeste bygget blir det en toppleilighet med egen takterrasse. I det laveste bygget blir det en felles takterrasse. Det vil bli gode solforhold på hele tomten. I Rolv Wesenlunds vei 9 kan du bo med en «luftig» følelse og sol som følger deg gjennom dagen. De fleste leilighetene får god utsikt til sjøen. Leilighetene på bakkeplan vil få egen privat hage rett utenfor døra, mens leilighetene i 2. etasje og oppover vil få egne balkonger.

Ta del i utelivet

Den naturlige møteplassen for beboerne i Rolv Wesenlunds vei 9 blir en felles takterrasse på hele 350m². Her kan høye skuldre bli lave, grønne talenter dyrkes og nye vennskap blomstre. Takterrassen får gjennomtenkte løsninger nettopp med tanke på at det skal være både et sted for gode stunder sammen med andre og en plass hvor du kan koble av for deg selv med dine egne prosjekter.

 

Rolv Wesenlunds vei 9 fasade indre havneby
Rolv Wesenlunds vei 9 illustrasjon takterrasse
Rolv Wesenlunds vei 9 fasade sjø

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner. Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til fremtidige bygninger. Avvik kan forekomme. Se prospekt for øvrige forbehold. 

Kontaktperson

Folksom ansatt Ingmar Swanink
Ingmar Swanink
Utviklingssjef

Fakta

Adresse

Rolv Wesenlunds vei 9 (tidl. Bromsveien 33), 3183 Horten. Gnr 129, bnr 409 i Horten kommune

Tomteareal

ca 1 500 kvm

Boligareal

ca 2 300 kvm

Antall boliger

28 stk

Andre eiendommerSe alle

Smidsrødveien 2B

Smidsrødveien 2B er en ærverdig villa med sentral beliggenhet på Teie.

Les mer

Grepan

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet ut mot havgapet, på sydspissen av Tjøme. Her vil vi utvikle en unik destinasjon for besøkende og lokalbefolkningen.

Les mer

Rolv Wesenlunds vei 9

Boligprosjekt beliggende i Indre havneby i Horten. Området er under utvikling og  blir en ny og attraktiv bydel med boliger, parkområder, brygger, badeplasser og lekeplasser.

Les mer