Rolv Wesenlunds vei 9

Lev midt i havnebyen – vær midt i mulighetene

Rolv Wesenlunds vei 9 vil ligge midt i den nye havnebyen i Horten. Her skal vi bygge et borettslag med 28 gode og moderne leiligheter, trivelige uterom og en felles takterrasse til glede, inspirasjon og nytte for alle beboerne. Leilighetene varierer i størrelse fra 33m² til 154m² BRA.

Gode dager i gode leiligheter

Det blir to bygg med henholdsvis seks og tre etasjer. Av de to byggene vil det bli ett nybygg og ett bygg som er en ombygging av eksisterende bygg. I det høyeste bygget blir det en toppleilighet med egen takterrasse. I det laveste bygget blir det en felles takterrasse. Det vil bli gode solforhold på hele tomten. I Rolv Wesenlunds vei 9 kan du bo med en «luftig» følelse og sol som følger deg gjennom dagen. De fleste leilighetene får god utsikt til sjøen. Leilighetene på bakkeplan vil få egen privat hage rett utenfor døra, mens leilighetene i 2. etasje og oppover vil få egne balkonger.

Ta del i utelivet

Den naturlige møteplassen for beboerne i Rolv Wesenlunds vei 9 blir en felles takterrasse på hele 350m². Her kan høye skuldre bli lave, grønne talenter dyrkes og nye vennskap blomstre. Takterrassen får gjennomtenkte løsninger nettopp med tanke på at det skal være både et sted for gode stunder sammen med andre og en plass hvor du kan koble av for deg selv med dine egne prosjekter.

Vi eier også naboeiendommen, Bankløkka 8-12, som også skal utvikles til bolig. Les mer om Bankløkka 8-12.

Rolv Wesenlunds vei 9 illustrasjon takterrasse
Rolv Wesenlunds vei 9 fasade sjø

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner. Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til fremtidige bygninger. Avvik kan forekomme. Se prospekt for øvrige forbehold. 

Kontaktperson

Folksom ansatt Ingmar Swanink
Ingmar Swanink
Utviklingssjef

Fakta

Adresse

Rolv Wesenlunds vei 9 (tidl. Bromsveien 33), 3183 Horten. Gnr 129, bnr 409 i Horten kommune

Tomteareal

1 500 m²

Boligareal, BTA

2 200 m²

Antall boliger

28 stk

Andre eiendommerSe alle

Vear X

Vear er utpekt som lokalsenter i Tønsberg kommunes fortettingsstrategi, og utbygging av nye boliger skal skje i tilknytning til lokalsenteret. Eiendommene er sentralt plassert i området og er utgangspunktet for vår utvikling av Vear Sentrum. 

Les mer

Bankløkka 8-12

Bankløkka 8-12 er en del av Indre havneby i Horten. Her vil vi være med å utvikle et attraktivt og godt by- og boområde.

Les mer

Veartunet

Veartunet skal åpnes opp mot idrettssplassen og vi ser for oss at det skal bestå av både boliger, grendehus, kiosk/café og servicefunksjoner i nær forbindelse med idrettsområdet. Veartunet utvikles i tett samarbeid med Ola Roald Arkitekter AS.

Les mer