Rolv Wesenlunds vei 9

Lev midt i havnebyen – vær midt i mulighetene

Rolv Wesenlunds vei 9 ligger midt i den nye havnebyen i Horten. Her har vi bygd et borettslag med 28 gode og moderne leiligheter, trivelige uterom og en felles takterrasse til glede, inspirasjon og nytte for alle beboerne. Leilighetene varierer i størrelse fra 33m² til 154m² BRA.

Gode dager i gode leiligheter

Det er to bygg med henholdsvis seks og tre etasjer. Av de to byggene er det ett nybygg og ett bygg som er en ombygging av eksisterende bygg. I det høyeste bygget er det en toppleilighet med egen takterrasse. I det laveste bygget finner man en stor felles takterrasse.  I Rolv Wesenlunds vei 9 kan du bo med en «luftig» følelse og sol som følger deg gjennom dagen. De fleste leilighetene har god utsikt til sjøen. Leilighetene på bakkeplan har egen privat hage rett utenfor døra, mens leilighetene i 2. etasje og oppover har egne balkonger.

Ta del i utelivet

Den naturlige møteplassen for beboerne i Rolv Wesenlunds vei 9 er en felles takterrasse på hele 350m². Her kan høye skuldre bli lave, grønne talenter dyrkes og nye vennskap blomstre. Takterrassen har gjennomtenkte løsninger nettopp med tanke på at det skal være både et sted for gode stunder sammen med andre og en plass hvor du kan koble av for deg selv med dine egne prosjekter.

Vi eier også naboeiendommen, Rolv Wesenlunds vei 1, som også skal utvikles til bolig. Les mer om Rolv Wesenlunds vei 1.

Rolv Wesenlunds vei 9 fasade indre havneby
Rolv Wesenlunds vei 9 illustrasjon takterrasse
Rolv Wesenlunds vei 9 fasade sjø

Det tas forbehold om feil i prospekt, nettside, annonser og illustrasjoner. Alle illustrasjoner er utarbeidet basert på tegninger av fremtidige bygg. Illustrerte fasader vil kunne avvike fra ferdige bygg. Elementer og materialer i illustrasjonene kan avvike fra standardleveranse. Naboeiendommer vises i enkelte illustrasjoner. Dette er for å vise prosjektets beliggenhet i forhold til fremtidige bygninger. Avvik kan forekomme. Se prospekt for øvrige forbehold. 

Kontaktperson

Folksom ansatt Ingmar Swanink
Ingmar Swanink
Utviklingssjef

Fakta

Adresse

Rolv Wesenlunds vei 9 (tidl. Bromsveien 33), 3183 Horten. Gnr 129, bnr 409 i Horten kommune

Tomteareal

1 500 m²

Boligareal, BTA

2 200 m²

Antall boliger

28 stk

Andre eiendommerSe alle

Smidsrødveien 6

Kontorvilla på Teie med sentral beliggenhet i nærhet til Teie Torg.

Les mer

Smidsrødveien 4C

Flott kontorvilla på Teie med sentral beliggenhet med kort vei til Teie Torg.

Les mer

Smidsrødveien 4A

Smidsrødveien 4A består av 3 leiligheter som leies ut til bolig. Eiendommen har god beliggenhet i nærhet til Teie Torg.

Les mer