Teie Hageby

Sammen eier Coop Norge Eiendom AS og Folksom 50/50 av Teie Torg Eiendom AS. Selskapet har eiendommene Smidsrødveien 8A, 10A og B som ligger nord for Teie Torv, med et areal på totalt 6.000 kvm.

Vi har sterk tro på å bygge oppunder Teie torg som møteplass, «hjerte» og hovedattraksjon på Teie. Folksom eier ikke området alene og jobber sammen med Teie Eiendom AS og flere andre for å utvikle stedet.

Les lokalsenteranalyse

 

VISJON

UTVIKLE EN LEVENDE LANDSBY FOR FÆRDERS BEFOLKNING

Landsbyen Teie videreutvikles som en pulserende møteplass for Færder og Tønsbergs befolkning og et bosted for alle generasjoner. Teie blir en hyggelig destinasjon i historiske omgivelser og et supplement til Tønsberg sentrum med konsentrert og variert tilbud innen handel, tjenester, kultur og opplevelser.

Kontaktperson

Folksom ansatt Pål Egeland
Pål Egeland
Administrerende Direktør
97 07 86 30

Fakta

Adresse

Smidsrødveien 8-10
Gnr 2, bnr 55, 58, 62, 75, 83, 88, 102

Andre eiendommerSe alle

Smidsrødveien 2B

Smidsrødveien 2B er en ærverdig villa med sentral beliggenhet på Teie.

Les mer

Grepan

Eiendommen har en fantastisk beliggenhet ut mot havgapet, på sydspissen av Tjøme. Her vil vi utvikle en unik destinasjon for besøkende og lokalbefolkningen.

Les mer

Rolv Wesenlunds vei 9

Boligprosjekt beliggende i Indre havneby i Horten. Området er under utvikling og  blir en ny og attraktiv bydel med boliger, parkområder, brygger, badeplasser og lekeplasser.

Les mer