Eiendommer

Foynkvartalet

Utviklingsprosjekt svært sentralt i Tønsberg sentrum, hvor det planlegges forretning, kontor, leilighet og parkering.

Les mer

Tolvsrød sentrum

Tolvsrød er etablert som handelssted og definert som område for fortetting og viktig bydelssenter i kommuneplan for Tønsberg.

Les mer

Teie Hageby

Vi har sterk tro på å bygge oppunder Teie torg som møteplass, «hjerte» og hovedattraksjon på Teie.

Les mer

Storgaten 28

Storgaten 28 er en eldre 3 etasjers trebygning med butikklokaler på gateplan, beliggende mellom Handelshuset Foyn og Storgaten 24.

Les mer

Fjordgaten 9

Attraktiv kontoreiendom med god beliggenhet sentralt i Korten næringsområde ved innkjøringen til Tønsberg. Leietakere er Azets, Tønsberg kommune og Advisi.

Les mer

Storgaten 24

Storgaten 24 er et ærverdig forretningsbygg beliggende sentralt i sentrum nær torvet og bryggeområdet. Opprinnelig bygg ble oppført i 1884 til 1885 som bankbygg, og ble benyttet som kontor for DnC frem til fusjonen (1990 tallet).

Les mer

Storgaten 51

Storgaten 51 er et leilighetsprosjekt i Tønsberg sentrum. Prosjektet ble fullført av Tunsberghus (FOLKSOM) våren 2016, og alle leilighetene var solgt før ferdigstillelse. Bygget består av 41 leiligheter over 6 etasjer.

Les mer

Foyntaket

Foyntaket er et leilighetsprosjekt i Tønsberg i samme bygg som handelshuset Foyn direkte tilgrensende til Tønsberg Torv og Nedre Langgt/Bryggeområdet. Prosjektet består av totalt 52 leiligheter fordelt på nybygg på taket av Handelshuset Foyn.

Les mer

Bromsveien 33

Leilighetsprosjekt i Indre havneby i Horten. Området er regulert i 2017 og det blir en ny og svært attraktiv bydel med boliger.

Les mer

Foyn

FOYN er en eiendom med beliggenhet i hjertet av Tønsberg sentrum. FOYN skal være en møteplass i forlengelsen av byens torv.

Les mer

Bjellandveien 24

Kontorbygg opprinnelig bygget for Tønsbergs Blad. Eiendommen er fordelaktig beliggende i næringsområde mellom Bjellandåsen og Hogsnesåsen med få minutters kjøring til E-18 og Tønsberg sentrum.

Les mer

Horten Handelspark

Horten Handelspark er et veletablert handelsområde med en rekke solide leietakere og kjente aktører som Maxbo, Jysk, Expert, m. fler. Sentral plassering ved innfartsåren til Horten og med god parkeringsdekning på området.

Les mer